Alejo & Puca

alejosp1

 

 

 

pucasp1

 

 

 

 

In januari van dit jaar hebben wij Alejo en Puca gehad. Ze hadden elkaar pas 2 keer gezien maar konden al meteen goed met elkaar overweg.

Toen we ermee thuis kwamen na een auto ritje van 45 minuten ging Alejo meteen zijn terrein afzetten en Puca deed hetzelfde. De eerste 2 weken hebben ze niet naar elkaar omgekeken.

alejo1 puca1

Inmiddels zijn we een tijdje verder en ze kunnen niet meer zonder elkaar, lopen heel de dag te stoeien en liggen bij elkaar te slapen.

Als we terugkomen van het wandelen weten ze dat hun pootjes worden schoongemaakt en blijven ze rustig staan wachten en lopen daarna naar de keuken en krijgen een koekje.

alejopuca1Puca is erg onrustig aan de riem en blaft naar iedereen die ze tegenkomt en we zijn druk bezig om haar dit af te leren. Ze is hardleers dus zal nog wel een tijdje duren. Alejo leert snel en daar hebben we niet zoveel moeite mee en ligt als het kan de hele dag op schoot en loopt heel de dag Petra acherna; is echt een vrouwen-hondje. Als Puca de kans heeft, ligt ze de hele dag buiten en speelt graag zelf met een tennisballetje. Ze trekt zich ook vaak terug in de bench of op haar kussen. Als ze zin hebben komen ze ons uitdagen om te spelen.

Alejo heeft zich vanaf het eerste moment meteen thuis gevoeld, maar Puca heeft wat meer tijd nodig gehad; ze is ook pas na een week zelf gaan eten. Met streken uithalen staan ze allebei bovenaan. Alejo loopt graag met onze schoenen en kranten rond terwijl Puca regelmatig boven op de tafel zit te kwispelen. Het zijn 2 heerlijke hondjes om in huis te hebben en ook als ze alleen thuis zijn doen ze het goed.

Heel veel groetjes uit Tilburg,

Peter, Petra en Brian

Share →