Arthur – nu Lupo
arthursp

Arthur heet inmiddels Lupo. We zijn ontzettend blij met Lupo. Het is een vrolijke, in huis rustige hond. Buiten is hij nieuwsgierig, dol op rennen en spelen met andere honden.

arthurs01 arthurs02

Momenteel zit hij met zijn 14 maanden in de puberteit, waardoor hij de ene keer alles braaf doet wat hem is geleerd en de volgende keer compleet zijn eigen gang gaat. Zo kan hij bijvoorbeeld in het bos met een andere hond aan het spelen zijn en ons straal negeren. Een ding weten we: hij komt altijd terug.
arthurs05
Hij is gek op mensen en kinderen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, wat Lupo betreft. In het begin was hij nog wat teruggetrokken, maar dat veranderde nadat hij gewend was en het vertrouwen terug kreeg. Toen werd hij helemaal zichzelf en kwam de hond tevoorschijn die we al vermoedden dat hij was bij het zien van de foto┬┤s op de site van Resanito. Een lieve, vrolijke en af en toe heerlijk ondeugende hond.

Hij houdt van spelen en ravotten met de kinderen, springt op de trampoline als ze aan het springen zijn, duikt overal ballen en stokken op en rent van voor naar achteren in onze (gelukkig) diepe tuin.

arthurs03 arthurs04

Hij is leergierig en slim en een tikje eigenzinnig, wat vaak heel komisch is en waardoor je als baas scherp en consequent blijft. We wilden heel graag een hond, maar hadden van te voren niet kunnen bedenken HOE leuk het is!

Share →