Bio – nu Boet
biosp

Op dierendag is het wel een mooi moment om een update te geven van onze Boet.

Elke dag is nog steeds zo’n feest. Inmiddels heeft hij zo’n vaste plek in ons gezin, niet meer weg te denken (maar dat was al na 1 dag!) Wij zijn elke dag weer dankbaar voor deze mooie, intens lieve, actieve, geestige en vooral niet stuk te krijgen Spaanse viervoeter. Een lot uit de loterij. We worden regelmatig aangesproken over Boet, hij heeft zo’n positief effect op mensen… geestig om te zien. Hij is trouwens echt doodsbang voor de gitaar, en sommige mannen met brillen… dus een Spanjaard met bril en gitaar houden we maar hem uit de buurt… haha…

bio01bio02bio03

Overigens hebben wij ons al vaak afgevraagd hoe hij in hemelsnaam heeft kunnen overleven langs de Spaanse snelweg. Hij heeft totaal geen notie van auto’s en fietsers. Hij is gek op kinderen en vooral hele kleine… die vindt hij heel spannend en die hebben altijd wel lekkere koekjes… lekker uitgekookt nietwaar?

bio04bio05

Hij is ook bij beide kinderen in de klas geweest en dat was natuurlijk groot feest, hij liet zich heerlijk aaien door al die kinderhanden.

Nogmaals heel veel dank voor deze grote kleine Spaanse liefde in ons leven.

 

 

 

 

Veel groeten van ons en in het bijzonder van Boet!!bio06

Marise

 

 

 

 

Share →