Capone – nu Canou
caponesp

4 januari hebben wij Capone (nu Canou) opgehaald bij het gastgezin in Ridderkerk. Gelukkig hebben wij geen kleine auto, want Canou is een grote lobbes van nu net 1 jaar oud. Je zou zijn jeugd bijna vergeten, tot je hem in de tuin ziet vliegen en dartelen: een lust voor het oog.

capone1 capone2

Canou is erg lief naar mensen en de meeste andere honden. Alleen voor vrachtauto’s en bussen is hij doodsbang. Daar moet hij nog aan wennen en wij proberen hem daarbij te begeleiden. In maart 2007 starten wij met een cursus bij de locale hondenclub, want hij kan nog wel een paar lessen gebruiken (en wij ook!).

capone3Wij zijn erg blij met deze reus. Onze katten vinden het nog niet helemaal een goeie actie van ons. Het gaat wel steeds beter. Canou is er inmiddels volgens ons wel achter dat die kleine wezens geen andere hondjes zijn die graag met hem spelen.

Wij zijn erg blij met hem en zeer tevreden over de begeleiding van Resanito, toen Canou maar last bleef houden van zijn rechterpoot. Dat gaat gelukkig ook een stuk beter.

Hans & Pieter – Amstelhoek

Januari 2008


Vorig jaar (op 4 januari 2007) hebben wij Capone (nu Canou) geadopteerd. 2 februari 2008 wordt Canou 2 jaar.

capones04a capones03a

Canou is inmiddels 2 keer op cursus geweest (jonge honden 1 en jonge honden 2) bij de locale hondenclub. Hij heeft beide cursussen met succes afgelegd. In maart 2008 starten wij met een volgende cursus gehoorzaamheid.

In 2007 is Canou ook 2 keer met ons mee geweest op vakantie. In maart een midweek naar de Ardennen in Belgie. Lekker met hem gelopen. In september is hij 2 weken meegeweest naar de Lot in Frankrijk. Ook daar hebben wij veel met hem gewandeld. De foto’s geven hiervan een beeld, als ook hoe Canou bij ons woont.

capones01a capones02a

Met onze 2 andere huisgenoten (2 jonge katten) gaat het erg goed. Canou besnuffelt ze graag en zij vinden dat goed. Ze moeten echter niet in de buurt van zijn eten of kauwbot komen (of proberen bij hem op het kussen te gaan liggen), want daar is meneer niet van gediend. De katten lopen graag een stukje mee als wij Canou hier op de dijk uitlaten en dat vindt Canou prima. Ze zijn goed aan elkaar gewend.

Als wij beiden werken overdag, gaat Canou mee met een uitlaatservice, waar hij heerlijk kan hollen en spelen met andere honden. Hij is daar een graag geziene ‘klant’.

capones05a
Share →