Flora – nu Floor
florasp

Vanaf januari 2008 is Floor (zo noemen we haar) bij ons in het gezin.

flora01De eerste week was wennen voor Floor, ze liet ons in huis geen moment in de steek. Met wandelen wilde ze alsmaar weer naar huis terug. Het luisteren ging goed van het begin af aan. Ze plaste en poepte in het begin nog wel op de stoep, maar dat was na een aantal weken afgeleerd.

We waren (en zijn) erg blij met Floor in huis. Ze is heel erg aanhankelijk en lief naar de kinderen. Tijdens de wandelingen in het bos speelt ze graag met andere honden. Als Floor er geen zin heeft om met andere honden te spelen, laat ze dit rustig merken en loopt weer door. Ze houdt heel erg van eten. Ze wil alles opeten wat er maar te vinden is. Ze komt zelf aan als ze wil spelen met haar flos of het kussen.

flora02Na een week of wat begon ze zich steeds meer thuis te voelen. Dit was te merken aan de grotere afstand die ze kon nemen.

Floor is erg waakzaam, zodra de bel gaat blaft ze. Ze blijft hier echter mee doorgaan. Dit is wel iets wat we haar nog gaan afleren (om niet zo lang te blaffen). Over een aantal weken beginnen we met een hondentraining om te kijken of we Floor nog wat bij kunnen leren.

Kortom, wij zijn erg blij met Floor en volgens ons is Floor ook blij met ons.

Met vriendelijke groeten,

Peter, Mariƫtte, Thijn, Jan en Elena

Share →