http://resanito.com/wp-content/uploads/2019/02/Shena-3-wpcf_650x649.jpg

Status: 
Vrij ter adoptie
Geslacht:  Teef, gesteriliseerd
Geboortedatum:  15-01-2017
Hoogte / Gewicht:  40 cm/ 8 kilo
Kenmerken:  Rood met wit
Herkomst: Spanje
Verblijfplaats: Amsterdam, in een opvanggezin met pubers, andere honden en katten.
Achtergrond: Niet bekend
Karakter: Shena, een vrolijke, aanhankelijke, lieve, nog iets onzekere, ondeugende, nieuwsgierige en eigenwijze teckel mix. In het eerste contact is ze nog iets terughoudend, maar kent ze je eenmaal, dan is het ijs al gauw gebroken.
Shena kan met alles en iedereen, groot en klein. Shena gebruikt graag haar neus, het zou leuk zijn om daar iets mee te gaan doen, bv een jachttraining. Shena slaapt in haar veilige plek, de bench, Ze trekt nog wat aan de riem, maar daar wordt door het opvanggezin aan gewerkt.
In een prikkel vrije zone (geen bos of park) kan ze loslopen.(of je moet alle tijd hebben) Ze is lief naar andere honden, echter heeft ze een jachtinstinct waardoor ze afgeleid raakt en geen oog meer voor je heeft. Dit duurt een tijdje maar als je haar dan roept komt ze vrolijk en voldaan terug gerend.
Kortom, een heerlijke meid, waar nog wat werk aan zit.
Wij zoeken: Voor Shena een actieve baas, door haar jachtinstinct zou het leuk zijn om een jacht training met haar te doen, daarnaast is een andere hond zeer gewenst.
Aanvullende informatie: zie adoptieovereenkomst
Kosten: € 300

 


Mocht u interesse hebben in een van de honden, staat uw toekomstige hond er niet bij of wilt u algemene informatie m.b.t. het adopteren van een hond?
Dan kunt u bellen met Jeanneke de Koning-Kennedie op 06 – 36148710,

dagelijks van maandag t/m vrijdag van 10.00- 16.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van het interesseformulier of mailen naar info@resanito.nl