http://resanito.com/wp-content/uploads/2018/11/Victoria-2a-2.jpg

Status: 
Gereserveerd
Geslacht:  Teef, gesteriliseerd
Geboortedatum:  01-08-2015
Hoogte / Gewicht:  40cm/ 11 kilo
Kenmerken:  Zwart met witte bef
Herkomst: Portugal
Verblijfplaats: Alkmaar, in een opvanggezin met kinderen en honden.
Achtergrond: Victoria leefde bij de zigeuners in het kamp, in de gemeente Portimão, waar ze op een drukke weg is overreden.
Iemand heeft haar van de weg opgepakt en meegenomen naar een dierenarts. Victoria had een bloeding in haar hoofdje die niet wilde stoppen, ze is weken opgenomen geweest bij deze dierenarts. Ze heeft weer opnieuw leren lopen d.m.v een rolstoel. Ze moest voor revalidatie onder gebracht worden in een opvanggezin, daar terugplaatsen bij de zigeuners geen optie was. D.m.v een oproep op Facebook is ze bij dierenvrienden, die al jaren in Portugal wonen, terecht gekomen die haar verder geholpen hebben met revalideren.
Nadat ook haar revalidatie erop zat bij de dierenvrienden hebben zij met mij contact opgenomen of ik voor Victoria een baasje hier in Nederland wilde zoeken.
Aan Victoria is zo goed als niets meer te zien, ze loopt en rent als een kievit. Ze heeft nog een klein huppeltje tijdens het lopen, maar de verwachting is, dat ook dat helemaal weg gaat.
Karakter: Victoria,...……..…., wat een bijzonder hondenmeisje, ondanks alles wat ze heeft meegemaakt in haar leventje, is ze nog vol van vertrouwen. Ze is een enorm kroelkippie, ontzettend lief, aanhankelijk, vrolijk speels, evenwichtig en stabiel.
Ze kan met alles en iedereen, kinderen, honden en katten. Ze kan prefect alleen zijn, loopt netjes aan de riem en is zindelijk.
Wij zoeken: Voor Victoria een net zo speciaal baasje/gezin als zij is, want dat verdient dit geweldige meisje !
Aanvullende informatie:

zie adoptieovereenkomst.

Victoria is sinds 30-10-2018 in Nederland

Victoria heeft Leishmania, ze wordt behandeld met Allopurinol.

Voor informatie kunt u kijken op de site: http://resanito.com/honden/gezondheid/leishmaniose/, of bellen naar 06-36148710, of mailen naar info@resanito.nl

De rest van haar bloedtesten waren goed.

Kosten: € 300

 


Mocht u interesse hebben in een van de honden, staat uw toekomstige hond er niet bij of wilt u algemene informatie m.b.t. het adopteren van een hond?
Dan kunt u bellen met Jeanneke de Koning-Kennedie op 06 – 36148710,

dagelijks van maandag t/m vrijdag van 10.00- 16.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van het interesseformulier of mailen naar info@resanito.nl