Letón – nu Toon
  letonspanje
Wij hebben in mei 2005 helaas onze trouwe Yari, een bordeauxdog van 6½ jaar, in moeten laten slapen wegens lymfeklierkanker. Wij hebben al 2 Spaanse hondenmeiden van de stichting PAWS, Speedy en Gina, 2 podenco-kruisingen. In eerste instantie vonden we 2 honden zo wel prima, het is toch makkelijker met wandelen, maar ja we misten toch wel heel erg een grote lobbes in huis, en er lopen zoveel zielige honden rond….

Mijn ouders hebben in de zomer van dit jaar ook een hond geadopteerd en dan ga je toch weer kijken en kijken en kijken en toen was daar Letón.

letons01 letons02

Toen ik Letón zag, was ik eigenlijk gelijk verliefd en heb contact gezocht met de stichting. Jeanneke mailde mij dat hij op 26 november in Nederland aan zou komen en in een opvanggezin zou komen met kinderen, honden en katten. Precies wat wij wilden weten.

Op 3 december mochten wij gaan kijken in Den Haag en daar was onze nieuwe vriend. Hij was vrolijk, lief, spontaan en kon met katten, kinderen en honden overweg. Precies wat wij zochten. Hij mocht gelukkig gelijk mee omdat wij nogal ver weg wonen en al bekend waren met buitenlandse honden.

letons03 letons04

Hij is hier nu 5 weken en het is net of hij hier altijd al geweest is. Heerlijk rennen en ravotten met de meiden en heerlijk snurken op zijn kleed. Wij zijn ontzettend blij met Toon en hij ook met ons.
Ook complimenten voor de stichting. Alles is keurig verzorgd, preventieve antibiotica, uitslagen van de bloedtesten, eerst in een opvanggezin om te kijken hoe een hond reageert op alles, echt prima allemaal.

Gill bedankt en Jeanneke bedankt voor alles!

letons05 letons06
Groeten van Cindy en familie
en een poot van Toon
en zijn vriendinnen Speedy en Gina

Share →