Lila
lilasp

Lila is ons zonnetje in huis. Ze is zo verschrikkelijk lief. Is met iedereen vriendjes … Ja, zelfs met onze kat Murphy. In het begin liep dat niet zo soepel, maar na een paar weken is de kat aan Lila gewend.

Lila kwam eind oktober bij ons nadat onze vorige hond Gabbertje na 15 jaar was overleden. Onze dochter Ilonka die dierenartsassistente is in Zwijndrecht wees ons op de honden bij Resanito.

lila01 lila02

Daar zagen wij Lila op de site staan. Leuk hondje, niet al te groot, een teefje. Precies wat ik zocht. Wij hadden geen betere keus kunnen maken. Lila is een superhond! Is zo vrolijk, speelt met iedere hond. Groot of klein, het maakt haar niet uit. Ze is een lieve kroeldoos. Is ook tegen kinderen erg lief.

lila03

Als er een hondenrapport zou zijn, kreeg Lila overal een 10 voor. In de auto is ze heel rustig. Ze kan prima alleen zijn. Je kunt ze gerust meenemen op visite. Buiten heb ik ze na twee weken aan de riem los kunnen laten. Ook dat ging heel goed.

lila04

Ze luistert en houdt je goed in de gaten als ze even de bosjes in schiet om een konijntje te laten schrikken.

Wij zijn allemaal zo blij met Lila. Als ik vertel aan de mensen waar Lila vandaan komt, dan vinden ze dat Lila erg geboft heeft. Maar wij hebben net zo erg met haar geboft… We hopen dat ze heel lang bij ons zal zijn.

Groetjes van Hans, Ploni, Ilonka,
Lila en Murphy

Share →