Lotta – nu Luna
lottasp

Lotta/Luna is inmiddels 61 cm hoog en een dikke 22 kg zwaar. Nu al de katten en iedereen zijn gewend, is alles weer rustig in huis. De jongste kater Puzzle ziet haar wel zitten en soms springt Luna bovenop hem, maar hij vindt alles best zolang hij maar af en toe een brokje kan pikken uit haar bak.

lotta01 lotta02

Luna is gek op wandelen, in het bos of op de zandvlakte vlak bij ons. Ze is gek op dennenappels en laat de ene vallen voor de andere. Ze voelt zich echt thuis en is super lief en bijdehand. We hebben geboft met haar want wat andere pups op cursus allemaal hebben kapot gebeten, dat heeft Luna (nog) niet gedaan. We hebben geen fatsoenlijke deurmat meer, maar de meubels en andere spullen blijven heel.

lotta03 lotta04

Ze heeft een lief karakter, ligt graag bij je voeten, is nieuwsgierig, houdt niet van grote trekkers, kan lekker stoeien en kroelen, daagt de katten uit om te spelen en springt soms als een konijn. We zijn echt super blij met haar en ze is de beste van haar puppyklas want ze is erg slim. We hebben nu weer een gezellig familietje met katten en een hond.

Groetjes,

Erika, Dennis, Luna en de katten

Share →