Marcos – nu Joris
marcossp01

Anderhalf jaar geleden is mijn lieve oude dame, Daisy, overleden. De laatste tijd begon het toch wel erg te kriebelen en steeds keek ik op internet, stiekem, naar een leuke hond.
Totdat een collegaatje vertelde dat haar moeder via de Stichting Resanito een leuke hond had gevonden. Natuurlijk kijken naar Sammi via de website, maar wat mij veel meer opviel, waren de lieve ogen van Joris die mij aankeken. Ik was op slag verliefd!!!
Meteen een afspraak gemaakt en 2 dagen later zaten we al in het huis waar Joris logeerde. In het echt was hij nog leuker dan op de foto en we hoefden er niet lang over na te denken.
Op 16 oktober was het dan eindelijk zover. Joris kan bij ons wonen en blijven!!

Juliette en Gertjan

marcosnw01 marcosnw02

Erg spannend vond ik het!! Ik mocht in de auto mee naar mijn nieuwe huis. Was wel een beetje zenuwachtig en moest daarvan overgeven in de auto. Gelukkig werd Juliette niet boos.

We stopten bij een hoog gebouw en gelukkig gingen we eerst even wandelen. Wat ik niet doorhad, was dat ik nu vlak bij een sloot ging wonen, ik dacht dat het gras was, tot ik kopje onder ging. Ik was helemaal nat en onder de groene bagger en Juliette moest er erg om lachen. Ze is zeker niet zo gauw boos. Helemaal druppelend liepen we in een hok die naar boven ging, want toen de deur openging waren we ergens anders en veel hoger. Moest natuurlijk wel eerst onder de douche!! Maar ’s avonds kwam Gertjan en toen hebben we met z’n drieën grote pret gehad op het strand!!

Mijn nieuwe huis is erg leuk. Je kunt namelijk van boven alles zien vanaf het balkon en dat doe ik ook graag, zelfs als het regent. Ze hebben een heerlijke bank marcosnw03waar ik eigenlijk niet op mag en 2 heerlijke bedden waar ik echt niet op mag, maar het soms toch lekker wel doe. Iedere dag komt een jongen mij ophalen en gaan we naar het bos waar ik kan ravotten en spelen met andere honden die ook met het busje meerijden. Ben dan zo moe!! Soms slaap ik nog als Juliette thuiskomt.

Ben ook samen met Juliette op cursus geweest, misschien voor haar want zij moet dingen doen van die mevrouw en oefent dan met mij of ze het wel goed doet. Ik vind het wel leuk, zo leer ik ook veel dingen. Kan al heel goed op de stoeprand zitten en wachten als we gaan oversteken.

Wel moest Juliette een nieuwe stofzuiger kopen omdat ik het snoer had opgegeten en soms heb ik nog wel eens last van een ‘ongelukje’, soms worden ze wel eens boos, vooral als we net terug zijn van het wandelen, maar soms ook niet.

Ik vind het hier erg fijn en wil hier graag blijven wonen!!! En ik hoop dat al mijn vriendjes en vriendinnetjes uit Spanje, Portugal of waar dan ook vandaan het net zo fijn zullen krijgen als ik!!!!

Poot van Joris

marcosnw04 marcosnw05
Share →