Marta - nu Lara
martassp

Eind maart 2008 haalden we Lara (Marta) op. Een bijzonder moment en we hebben er nog geen moment spijt van gehad. Lara is een superlieve hond. Ze voelde zich al heel snel thuis bij ons. Ze kan goed met andere honden overweg. Als een ander wil spelen, speelt Lara mee. Ze is lief voor pups en als een ander moppert, maakt ze dat ze wegkomt. Kortom: ze is zeer sociaal en gaat confrontaties uit de weg.

marta02 marta03

Voor haar plaatsing werd ze op de site omschreven als een droomhond en dat maakt ze zeker waar. Ze heeft een zacht karakter, is rustig in huis, was al snel zindelijk, gaat iedere dag vrolijk mee naar het bos waar ze heerlijk uitwaait en in sloten duikt, ze speelt en knuffelt, is waaks maar op een goede manier.

Omdat we haar wat ouder kregen, hadden we geen idee hoe het luisteren zou gaan verlopen want ze kende nog helemaal niets. Ze luistert echter prima. We gingen direct op cursus en na 3 maanden haalde ze haar A-examen met lof. We zijn doorgegaan met B maar moesten dat tijdelijk onderbreken. Maar ook dat pikte ze makkelijk op.

marta01

Ze gaat met sprongen vooruit. Vooral in het begin konden we goed merken dat ze nare ervaringen met mensen achter de rug had, maar haar vertrouwen groeit snel. Met de andere hond gaat het prima. Kortom: we zijn heel blij met deze leuke hond.

Hartelijke groeten,

Robert, Mieke, Eline en Jolijn
en natuurlijk Lara en Bo

Share →