Neshu
neshusp

Even een berichtje van Neshu.

Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Ik word omringd door 2 andere honden (waaronder nog een buitenlandse hond) en 7 katten. En ja … ik ben verliefd op een van de katten. Mijn vrouwtje heeft er al een hondentrainer bij gehaald want ik laat haar niet met rust.

In het begin vond ik alles best wel eng. Ik moest gewassen worden en ben ontwormd (voor de zekerheid). Verder kreeg ik een pipetje in mijn nek (ik weet niet waarom).

neshu1a

Ik maak kennis met alle honden van het park en mag elke dag naar het bos waar ik fijn los mag lopen. Ik ben alleen wel wat macho en jaag iedereen van mijn roedel vandaan. Klein maar dapper toch?

Ik mag ‘s avonds even op bed en moet als de baas komt weer naar mijn eigen mand in de huiskamer. Verder hou ik van hoogtes (kan ik alles goed in de gaten houden) en klim ik op de heg om erboven op te gaan liggen. Kan ik alles goed overzien.

neshu2 neshu3

Ik hou ook veel van autorijden en ga steeds op mijn achterpoten staan om uit het raam te kijken. Ik heb ook al gezwommen!

Ik amuseer mij best en denk dat ik hier wel mijn pensioen wil uitzitten (en dat is dichtbij, ik ben al bijna 10 jaar oud).

Pootje van Neshu


-update maart 2008-

Hallo alle dierenvrienden,

Hier ben ik weer met mijn tweede up date. Ik ben inmiddels bijna een jaar bij mijn nieuwe baasjes. Ik ben nog steeds zo gek en komisch als toen ik hier kwam.

neshus01 neshus02

Ik loop mij elke dag een slag in de rondte en blaf tegen alle grote honden. En nog een geintje van mij, als mijn baasjes nog eten, ga ik stiekem achter hun op de stoel zitten en duw heel hard tegen de rug van het baasje aan. Mochten ze mij vergeten.

neshus03 neshus04

Van de zomer ben ik twee keer getrimd maar voor de winter mocht ik mijn vachtje houden tegen de kou.

Jullie zien het, het gaat nog steeds erg goed met mij.

Pootje van Neshu

En o ja, mijn vrouwtje zegt dat zij zo weer een buitenlandse hond zou nemen. Ben ik blijkbaar toch wel leuk …


-update 2009-

Ben ik weer.

Ik ben inmiddels al weer twee jaar bij mijn baasjes. Het gaat nog steeds goed met mij alhoewell mijn gezondheid iets minder is op dit moment. Ik heb namelijk een bacterie in mijn bloed waardoor ik soms s’nachts in huis plas. De baasjes zijn druk in de weer met antibiotica kuren dus we wachten maar even af.

neshu2 neshu6

Blaffen aan de riem doe ik nog steeds maar ik kan toch niet toelaten dat jan en alleman maar dichtbij mijn baasje en de twee teefjes komt. Daar ben ik tenslote een reutje voor.

Ik ben inmmiddels weer kaalgeschoren voor de komende zomer. Sommige mensen denken nu dat ik een puppy ben.Ik heb gisteren van het vrouwtje een leuk speelgoedje gehad: een soort kussen met allemaal piepdingetjes erin. Ik lig dus de hele dag te piepen. Ook wordt ik behoorlijk grijs op mijn snoet. Ik ga dan ook naar mijn 13e jaar maar ben van plan erg oud te worden.

neshu4 neshu5
Dit was weer het laatste berichtje van mij.

Dikke lik en een poot (maar die geef ik niet) van mij.

Neshu

Share →