Silke is al weer 2 maanden bij ons en het lijkt wel langer. Ze is ons zo vertrouwd geworden. Zij voelt zich bij ons ook helemaal thuis.
Ze vindt het heerlijk om te worden aangehaald en ze luistert best wel aardig goed. Ze is heel vrolijk en bij het uitlaten heel actief. Ze speelt met andere honden en als we weer verder gaan met de wandeling gaat ze, zodra je haar roept,  weer mee. Op naar het volgende speelvriendje.

Binnen is ze een rustig hondje, dat komt denk ik omdat ze lekker veel buiten is en wel 3 uur wandelt per dag. Ze is gek op eten, dus hebben we het kattenvoer maar naar een hogere plek verhuisd. Drollen vindt ze ook lekker. De viezerik!:-)). Ook met onze kleindochters kan ze heel goed opschieten en vindt het heel gezellig als zij er zijn. Onze oude hond Digger vindt haar ook heel gewoon om in de buurt te hebben, hij daagt haar af en toe uit met een speeltje, maar zodra zij zich ermee gaat bemoeien snapt hij het niet meer. Grappig is dat!

Met de kat gaat het ook steeds beter. Als Silke naast mij op de bank ligt, komt de poes nu ook gewoon op mijn schoot liggen en duldt het als Silke aan haar snuffelt. Ze liggen nog niet samen in de mand. Wat de kat wel met Digger doet. We gaan met Silke ook naar de hondentraining en ze doet het best heel goed!
Als het niet goed gaat ligt dat meestal aan ons, omdat wij bepaalde strengheid niet snappen ha ha.

Groeten Louis en Willy de Bruin en tot het volgende verslagje.

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Update 2017

Silke wordt eind mei 5 jaar. Wij zijn zo blij met haar. Ze is 4 en een half jaar bij ons. Het is een heel zachtaardig hondje, dat  gek op eten is. Als ik de vaatwasser inruim helpt zij met voorspoelen:)

Groeten Louis en Willy en Silke.

Share →