Simone
simonesp1_bewerkt-1

Hier wat nieuws uit Dordrecht van Simone. Siempy, onze lieve schat uit Spanje, woont dit weekend  al 4 weken bij ons. En het is alsof ze er eigenlijk altijd al bij is. Ze heeft haar plekje tussen de andere dieren helemaal gevonden en zit gewoon heel goed in haar velletje.

simone5Het is een hele enthousiaste pup die lekker ondeugend is en het heerlijk vindt om kattekwaad uit te halen. We hebben altijd veel speeltjes en dingen waar ze lekker op kan knagen en ze heeft nog nooit iets kapot gemaakt in huis. En dat zonder dat ze in een bench zit!

Wij hadden nog nooit een bench gehad en ik wilde het ook met Simone eerst zonder proberen en dat is prima gegaan. Wel heeft ze een lekker eigen mandje gekregen waar ze zich altijd lekker kan terugtrekken en daar ligt ze ook graag in.

In het begin was ze erg op mij gericht en als ik maar naar het toilet ging dan stond ze al jankend voor de deur te wachten, dit duurde maar even, want al gauw had ze door dat ik gewoon terug kom als ik even uit de kamer ben.

simone1 simone2

Ze slaapt ‘s nachts op de slaapkamer, wij vinden dat geen probleem, Kelly heeft dat ook altijd gedaan en dat gaat prima zo, ze slaapt als een roosje. En nu kan ze dus prima een uurtje of 2 à 3 alleen blijven als het zo uit komt. Langer doen we nog niet ivm de zindelijkheid.

Bij ons in de buurt moet ik ze aan de lijn uit laten dat is best lastig met 3 honden, dus rijden we in de auto naar een park in de buurt waar ze los mogen en dan kunnen ze heerlijk achter balletjes aan rennen met z’n drieen. Ze weten niet hoe snel ze in de auto moeten komen om erheen te gaan!

Maar het allerfijnste is toch wel: eten! Ze eet in haar eentje in de gang omdat ze als een razende alles heel snel op eet om dan vervolgens van de andere te gaan pikken. Ze is er dan ook als eerste bij als er iets te eten valt! Maar dat leert ze nog wel. De kinderen weten inmiddels ook dat even je boterhammetje op tafel laten staan er op dit moment niet bij is!

simone3 simone4

Met de andere honden klikt het ook goed, ze laat zich ook beslist niet op haar kop zitten, eerder andersom. Nee, dat valt wel mee, ze spelen heel wat af, vooral met Percey kan het er flink wild aan toe gaan! En als je dan weet waar ze vandaan komt en je ziet haar zo gelukkig, dat is toch iets heel moois!

Nou, jullie zien het wel, het gaat prima met haar en wij zijn heel erg blij met haar.

Groetjes van Richard en Nicole

Share →