Trijn – nu Rico
trijnsp

Hallo allemaal!

Graag willen wij jullie iets vertellen over onze Trijn.

trijns01 trijns02

Eind april hebben we hem opgehaald bij het gastgezin in Nieuw Amsterdam. Hij was toen een puppy van drie maand oud en een mix van een Mastin Español en iets anders, maar in ieder geval iets groots. Toen Trijn z’n foto op de Resanito site kwam te staan hadden wij allemaal direct het gevoel van ‘Dat is hem, dat wordt onze hond’  en zo is het ook gekomen. We hebben er geen moment spijt van, geweldig wat een aanwinst in ons gezin.

trijns03 trijns04

Trijn heet nu Rico en is op 15 september 8 maand oud geworden. Nog steeds een puppy, maar wel met een schouderhoogte van 74 cm en een gewicht van inmiddels 45 kg. Omdat hij zo groot wordt en snel groeit, hebben we van de DA een grafiek gekregen waar we zijn gewicht en schouderhoogte regelmatig op aangeven. Hij mag niet buiten het gearceerde gebied (van de reuzen hondenrassen) komen, anders groeit hij te snel en dat moet niet en moet hij op dieet. Hij zit echter prima op schema en heeft nergens last van.

trijns05 trijns06

Wij wonen aan de rand van een groot bos en lopen gemiddeld 2 tot 3 uur per dag met hem door het bos. Rico gaat verder overal mee heen en kan prima los en ook aan de riem lopen zonder te trekken. Daar hebben we veel op getraind want zou hij nu gaan trekken dan kun je er al niets meer aan houden. Verder is hij alleen maar lief en krijgt kopjes van onze katten die op hun beurt weer een lik krijgen van zijn enorme tong. Prachtig om te zien.

Groeten van Henk, Henny, Nick en Marjetta
en een poot van Rico

Share →