Xena
xenasp

Hallo hier een berichtje van mij, Xena, en mijn baasjes uit Soest.

Ik ben hier nu ongeveer drie weken en we hebben het allemaal heel fijn. Ik speel graag, mijn jongste baasjes zijn erg blij met mij en ze gaan dan ook graag met mij naar het bos toe, daar luister ik al goed. Alleen vogeltjes en vlindertjes en alles wat maar vliegt vind ik erg leuk en daar ga ik graag achteraan.

xena01 xena02

De eerste week was alles nog een beetje vreemd maar nu ben ik al gewend aan mijn nieuwe huis en de andere dieren. De kat Sibby die is mij nog steeds de baas, en de cavia’s daar snuffel ik graag mee.

Ik ben echt een allemansvriend, want op een sportdag van de kinderen had ik aan aandacht niks te kort maar daarna vind ik het wel lekker om even uit te rusten.

Iedereen vindt mij een mooie en leuke hond en ik heb veel bekijks en iedereen vraagt wat voor een ras ik ben. We vertellen dan dat ik uit Spanje kom, uit een asiel en dat jullie daar goed werk doen.

xena03 xena04

In die drie weken ben ik al goed gegroeid en ik ben ook al aan het wisselen, ze hebben al twee tanden van mij gevonden.

Wij, Xena’s baasjes, zijn heel erg blij met haar en waren gelijk verknocht aan haar toen we haar op de site zagen. Ze is superlief, trouw en leuk alles aan het uitproberen. Ze eet graag van de aardbeienplant (stiekem).

xena05 xena06

Het is echt een tevreden hond, met haar droefie oogjes, die graag knuffelt en geknuffeld wil worden. We zijn blij dat we deze site zagen en Xena zo een goed huis kunnen bieden en wij weer een maatje erbij hebben.

Bedankt voor alles,

Jelmer, Esmee, Ron en Jacqueline
en een poot van Xena

Share →