Hoi mijn naam is Benthe,

vv 072

ook ik kom van Stichting Resanito en ben op 15 mei naar Nederland gekomen.

Nadat Pebbles in maart bij ons kwam hadden we nog 2 labradors, Esrah van 15,5 j en Demi van 10 jaar.

Maar op het moment dat we Pebbles hadden, gingen we dokteren met Demi. uiteindelijk na veel gedokter en  een operatie raakten we haar kwijt. Toen belde ik Jeanneke en vertelde dat ik een zwarte labrador zocht.uiteindelijk kwam Benthe in beeld en op 16 mei mochten we haar ophalen. Eenmaal thuis was er geen ballans meer, Pebbles toen 6 mnd, Esrah 15,5j en Benthe net 1 jaar die aan de hele huiselijke situatie moest wennen.Iedere dag aftasten,Esrah hielp haar en was de rust zelve, Pebbles vond het eng en Benthe kreeg een gedeeld echt bed, speeltjes en vooral rust en veel liefde.21-7 13 062

Oja en ze is 2x gewassen want ze zag er niet uit, vervild, doffe kleur, schilfers maar daar kon ze niks aan doen. Naarmate de dagen verstreken bloeide er 2 hartsvriendinnen op, zo mooi. Na ong. 6 weken moesten we Esrah laten inslapen.

De 2 jonkies bleven achter en moesten het zelf zien te maken. iedere dag is een feest, voor beide, Pebbles geeft aan wat ze kapot zullen maken ach en Benthe durft wel. het is een mooi span.voor Benthe is iedere dag nog steeds een feest, ze geniet met volle teugen, blaft niet, wil door ieder mens geaaid worden, speelt met iedere hond en ze geeft zoveel liefde, onvoorstelbaar dat ze dat geeft na 1 jaar asiel toch het vertrouwen te hebben.

Wij zijn dolgelukkig met beide. Benthe is de alfa en dat vind Pebbles helemaal goed want die is zo onzeker als ze groot is met die grote bruine ogen, schitterend!!!

Wij hopen dat ze beide nog jaren bij ons mogen blijven want in onze buurt staan ze hoog aangeschreven dat ze zo goed luisteren en zo lief zijn.

Stichting Resanito bedankt voor de doggy”s EN het goede werk wat jullie doen.

John en Ingrid Broekman

Share →