Eddy
eddysp
Hallo Mijn naam is Eddy,
Ik ben gered in Spanje door hele lieve mensen van Resanito. Zij zagen dat ik was vastgebonden aan een hek bij het dodingsstation,maar gelukkig hebben zij mij nog optijd gevonden. Ik ben hun allemaal ook heel dankbaar dat ze mij een nieuw leven hebben gegeven hier in Nederland.

 

eddy01 eddy02

Ik heb eerst bij een opvanggezin Suzanne en haar familie gezeten, zij waren heel lief voor mij, maar ik kon daar niet voor altijd blijven. Toen belde een gezin uit Limburg voor mij, zij vonden mij heel leuk en lief op de foto’s en wilde mij heel graag adopteren. Het was best allemaal heel spannend voor mij, maar het zijn gelukkig lieve mensen die heel veel voor mij over hebben. Ik heb hier veel vrijheid, er word veel met mij gewandeld en ik word goed verwend. Ik mag ook overal mee naar toe,mee op vakantie, bij mensen op bezoek mee uit eten enz,enz.Ik wil hier dan ook nooit meer weg, en mijn nieuwe vrouwtje en baasje hebben mij beloofd dat ze voor altijd goed voor mij zullen zorgen.

eddy03 eddy04

Dus lieve mensen van Resanito, jullie nogmaals heel erg bedankt dat jullie mij en alle andere hondjes die jullie hebben gered , een nieuwe kans hebben gegeven.

De groetjes van mijn vrouwtje en baasje en een hele dikke poot van jullie Eddy.

WOEF WOEF WOEF WOEF)…

eddy05

 

Share →