Goliath- nu Kareltje

goliathsp

Beste mensen,

Ria vond het leuk, ondanks dat ik ziek ben, toch weer een hond te nemen, nadat de vorige hond (Kiba) door ziekte, te vroeg afscheid van ons moest nemen.

Ze wilde een leuk klein handzaam hondje. Dus wij speuren op het internet en ja ik vond er een, 16 maanden oud, dus nog een beetje een pup in de puberteitsjaren. Dit hondje komt uit Spanje, waar hoogst waarschijnlijk een wreed bestaan op hem stond te wachten, zoals vele andere honden in Spanje. Goliath heet hij in zijn paspoort, maar wij noemen hem Kareltje. Dit hondje voldeed aan alle eisen, die wij voor onszelf gesteld hadden, op 1 item na. Het moest een klein hondje zijn, had Ria gezegd, maar hij heeft een schofthoogte van 80 cm en wordt 80 kg.

goliath1 goliath3

Toch is ook Ria voor hem bezweken, want zij moet hem verzorgen en uitlaten. Kareltje ziet het ook wel bij ons zitten en past goed in ons gezinnetje. Het is een schat van een hond voor ons, maar iemand met kwade bedoelingen, kan maar beter een straatje om gaan. Wij hopen Kareltje een vreedzaam bestaan te geven en als hij het naar zijn zin heeft, hebben wij dat zeer zeker ook.

Groetjes, Koos, Ria en Kareltje

goliath6 goliath5
goliath8 goliath7

 

Share →