Lize

lize

 

Ze heete eerst Lize, en bij ons noemen we haar Pebbles.

Ik vind de stichting gewoon geweldig, ze doen goed werk voor de zwerfhonden, ik ben blij dat ik een beetje kan helpen

door onze Pebbles te adopteren. Dit voelt echt goed.

Wij beiden zijn hondengek maar ook ben ik goed in het opmerken van verandering in het gedrag. mijn andere honden die lees ik gewoon

zo goed. komt mischien ook omdat ik jarenlang met de honden cursusen gedaan heb zoals behendigheid, speuren, flybal en behendigheid, maar vooral ook veel lol beleven.

d

pebbles 042

 

pebbles 2 011

Heel toevallig kwam ik via marktplaats op de site van Resanito terecht.

Ik was meteen verkocht, wat een mooi prachtig beestje zat daar op de foto. ze was nog maar 5 mnd oud. Een afspraak gemaakt en we konden naar het gastgezin.

Uiteindelijk mochten we haar een week later ophalen, Eenmaal  thuis aangekomen meteen gaan wandelen omdat we toen nog 2 labradors hadden.

De kennismaking, het ging allemaal goed.eenmaal binnen ging ze voorzichtig snuffelen aan alle balletjes, pluche beren en botjes.

En in de eerste week dat ze bij ons was ging ze iedere avond nadat ze gegeten had naar bed toe ( ja voor 3 honden hebben we in de berging een echt bed staan met hoofdkussens), zo moe was ze.

 

Het gaat gewoon super met Pebbles, ze is heel lief, leergierig, speels. ze is nu 2 maanden bij ons en ook nog aan het puberen dus alles uitproberen.

De deurmat vond ze wel iets want daar heeft ze al aardig haar tanden ingezet.

Buiten is ze sinds ze aan het puberen is wel erg bang geworden maar dat zal wel weer overgaan. uit ervaring weet ik wel dat je verkeerd gedrag moet negeren.

Ze luistert echt goed: 1 x roepen en ze komt, en de gebarentaal kennen m,n andere honden en pebbles inmiddels ook.

Vanaf volgende week komt er nog een hond vanuit Spanje naar mij toe. onze zwarte labrador moesten we plotseling laten inslapen, en we missen haar enorm.

Dus vroeg ik Jeanneke of ze voor mij een zwarte labrador kon zoeken, en ja hoor, morgen komt ze met het vliegtuig aan en donderdag halen we ze op.

Dit is nu het mooie van de stichting,

pebbles 003

mei 021

 

 

 

 

 

 

Hartelijk dank voor deze mooie meid !!!

groetjes John & Ingrid Broekman

Share →