Beschikt u over wat hondenervaring en vindt u het leuk om iedere dag weer wat te leren over onze trouwe viervoeters? Dan is opvangen bij onze stichting misschien wat voor u. Wij vragen een warm plekje in uw huis en hart waar een hond kan bijkomen van z’n grote reis in afwachting van zijn definitieve gouden mandje. Het zal u tijd, liefde en aandacht kosten en verder niets. Alle kosten voor het verzorgen van de hond neemt Resanito op zich. U kunt zelf aangeven wat voor type/maat/leeftijd hond u het liefst zou willen opvangen en u hoeft zeker niet altijd beschikbaar te zijn.

Mochten we uw nieuwsgierigheid geprikkeld hebben en wilt u meer weten over dit dankbare ‘werk’, dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact opnemen met Annet van den Broek op tel. 06 -50449896. Versterking
Zou u het leuk vinden om de honden en onze stichting te helpen door het afleggen van nabezoeken en andere belangrijke zaken? Neem dan contact op met Annet van den Broek om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen heel graag van u!

Mocht u ons kunnen helpen, dan kunt u bellen met Annet van den Broek op

06 – 50449896, dagelijks van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.