Phil
philspanje

Phil heb ik nu ongeveer 7 weken in huis. Ik haalde hem op 26 november op. Die dag kwam Phil uit Spanje.

Helemaal op van de lange reis en de overgang naar ons kouwe kikkerlandje lag hij op weg naar mijn huis achterin de auto te slapen. Bij thuiskomst ben ik gelijk maar een lekker stuk gaan wandelen met Phil, mijn hondje Musky en onze oude hond Yoeri. Sociaal als Phil is, ging dit gelijk goed. Ook met de katten Hans en Grietje kon hij het gelijk goed vinden.

philsenl02

Phil heeft zich hier ontwikkeld als vrolijke, gezellige, soms ondeugende jongen. Heel bijzonder vind ik wel het feit dat hij zo ‘open staat’ voor iedereen. Helemaal geen angst voor mens of dier. Waarschijnlijk is hij langs een weg gedumpt, want hij is alleen bang voor langsrijdend verkeer.

philsenl03 philsenl04

Phil is graag buiten. Daarom hebben we onze tuin afgezet met een hekwerk en is er voor Phil een hondeluik gekomen. Zo kan hij, ook als wij aan het werk zijn, lekker naar buiten. In huis heeft hij de bank voor zich toegeëigend. Soms liggen we er met z’n zessen op! Mijn man en ik, de 2 katten en Musky en Phil. Gelukkig vindt Yoeri het dan te druk!

philsenl05 philsenl06

Phil is er nog niet zo heel lang, maar toch voelt het als jaren. Hij hoort hier helemaal thuis en we zouden niet meer zonder onze knuffelkont kunnen!

Muriel
Varik

Share →