SiebeBob 3 3

Ik zal je even een update sturen van de mannen :

Siebe woont nu ongeveer 5 jaar bij ons . Is een te wijze hond die teveel woorden herkend en er ook direct op reageert.

Hij is een echte regelaar ook op het veld met andere honden en ik moet hem echt soms in bescherming nemen door extra vroeg te gaan zodat hij ook daar nog even ontspannen kan spelen met zijn “broer “. Hij heeft soms teveel aan zijn hoofd Photo 10209157529289810met constant te moeten waken voor zijn gevoel over de roedel honden . Daar wordt hij letterlijk grijs van .

In het bos is het duidelijk dat hij familie is van de Podenco want daar zie je hem letterlijk soms alleen maar voorbij sjezen met alleen maar aandacht voor de jacht . Hoe blij kan je hem daar wel niet mee maken .Gelukkig kan hij daarna uitrusten in zijn poezenmandje die toch echt favoriet is .

Bob woont nu nog geen jaar bij ons. Echt hij kan zo weggelopen zijn uit het boek van Dahl “de grote vriendelijke reus “.

Na voor ons al diverse operaties te hebben gehad loopt hij een beetje als Charly Chaplin maar ook dat wordt al minder . Leve de uitstekende granules van C4. Hij is erg sociaal en erg gehecht aan Siebe en doet het eerste half uur niet onder voor hem qua rennen . Niet dat hij van de Podenco afstamt ( eerder van de Mastif )  maar hij kan snel.

Echt wat heb ik toch een hondeleven . Weer moeten wandelen pfffffffft

Met hem nu ook cursus in Drenthe aan het volgen bij de Groene Wolf  om ook over hem natuurlijk leiderschap te krijgen . Op de video analyse die we daar ook krijgen is mooi te zien wat zijn charme is en hoe hij pittige dames honden kan verleiden tot een spel . Ook Bob is het gelukt om in de poezenmand te kruipen maar lekker op schapenvacht en dan enorm snurken en  soms zo ontspannen dat ook de lucht letterlijk bol staat van de odeur ….

 Ze hebben samen ook nog een andere hobby en dat is met stichting Woedies  een (sn) aai project in verpleeghuis .

Ook de poes mag dan mee ( vooruit dan maar ).

gr. Margreet

Share →