Tango’s Dagboek

tangor1a

“Tango is geboren in maart 2006. Hij is afkomstig uit het Spaanse asiel in Caceres. Over zijn achtergrond weten we helaas niets.

Sinds juni 2006 is Tango in Nederland. In huis bij ons opvanggezin ontpopt hij zich tot een heerlijke, lompe pup die zich overal snel thuisvoelt. Hij is gek op knuffelen en sjokt graag achter je aan in huis. Maar ook alleen kan hij zich prima vermaken. Geef hem een balletje of een flostouw en je hebt geen kind meer aan ‘m. Als hij er genoeg van heeft, ploft ‘ie neer voor de noodzakelijke tuk. Hij kan het prima vinden met de andere honden in het opvanggezin, maar katten vindt ‘ie maar rare wezens waar hij met verbazing naar kijkt. Tango is zindelijk. Autorijden is ook geen probleem voor deze jongen en hij kan prima even alleen thuis zijn. Kortom, een makkelijke lobbes aan wie zijn nieuwe baasje een heel plezierige huisgenoot zal hebben.”

Dat was de tekst op onze adoptiepagina. Het leven zag er rooskleurig uit voor Tango. Helaas heeft onze orthopedisch chirurg nu moeten constateren dat Tango zware HD heeft aan beide heupen. Hij zal op 6 oktober 2006 z’n eerste operatie moeten ondergaan. Na goede revalidatie is z’n andere heup aan de beurt. Volgens onze chirurg zal Tango bij succesvolle operaties en revalidatie een gewoon en gelukkig hondenleven kunnen leiden. Het wel en wee van Tango kunt u volgen inĀ Tango’s Dagboek (volgt nog), verteld door Jeanneke de Koning-Kennedie.
Share →