Yama
yamasp

 

Yama. Ik zag haar foto op de site van baasje gezocht en kwam zo bij de stichting Resanito terecht, al lange tijd op zoek naar een hond die bij me zou passen, eindelijk maar toch, liefde op het eerste gezicht was het toen ik in die mooie bruine ogen keek, die mooie grote oren erbij, gelijk gereageerd.

Zo snel als het toen ging, met een paar dagen al samen en al snel het gevoel dat we al jaren samen waren, zoveel plezier.  Lange wandelingen in het bos, spelen met elkaar en andere hondjes dat is waar we nu samen van genieten, lekker samen naar de cursus, voor allebei erg leerzaam, net samen onze eerste certificaat gehaald, vol trots natuurlijk en op naar de volgende. Yama is gemakkelijke hond, ze is gauw afgeleidt kreeg ik te horen tijdens de uitreiking, compliment hoe je haar stuurt, vol trots zei ik toen voor mij de uitdaging om door te gaan des te groter, wij komen er wel samen. Zelf heb ik veel geleerd van deze cursus en we gaan er nog veel meer volgen, allebei erg veel plezier tijdens de cursus en het gevoel dat de band die we al hebben ons daardoor nog meer verbind. yama2

Yama is af en toe een beetje ondeugend, altijd vrolijk en ook vooral heel erg warm en lief, samen zijn we ook erg dol op knuffellen dat doen we dus ook vaak.Yama is ontzettend belangrijk voor me geworden en een leven zonder haar kan ik me en wil ik me ook echt niet meer voorstellen, ik neem haar ook overal mee naartoe waar dat mogelijk is en zie hoe we er samen van genieten, echt helemaal mijn meisje, ben trots op haar. Een hond is je beste kameraad zeggen ze toch, zo ervaar ik het nu ook, eentje waar je mee kunt lachen en huilen, een hond kan zoveel geven, zoveel energie, je troosten bij verdriet en bij blijdschap vrolijk meedoen, mijn vriendin voor het leven. Dank je wel Resanito een mooier cadeau is er niet.

Marinda Gankema

yama1
Share →